Köszöntünk a Magyar Chow Chow Klub és Chow Baráti Kör honlapján!

A Magyar Chow Chow Klub 2002. február 17-én alakult Tatabányán. Az alapító tíz személy közül öt még most is aktív tagja az Egyesületnek.

A MCCK a chow chow fajta gondozásáért, tenyésztéséért felel, valamint a chow chow fajta részére szervez kiállításokat, versenyeket, rendezvényeket.

Ezen a honlapon az egyesület életével, programjaival kapcsolatos információkat, eredményeket és a fajtánkhoz kapcsolódó egyéb érdekességeket szeretnénk megosztani az ide látogatókkal.A Honlap interaktív ,-regisztrálás után a  tagok az engedélyezett hozzáférési szintjüknek megfelelően – szerkeszthetik, véleményezhetik az oldalakat, a Blog felületen saját cikkeket is írhatnak, képeket ,videókat is tölthetnek fel.

Fő célunk, hogy Egyesületünk  fajtagondozó ebtenyésztő szervezetként működve, egészséges és az előírásoknak megfelelő fajtajelleggel rendelkező törzskönyvezett eb állományt alakítson ki és tartson szinten.

Amennyiben Egyesületünk tagjává szeretnél válni, töltsd ki pontosan és írd alá az itt letölthető Belépési Nyilatkozat -ot és küld be :

E-mailben az info@chowklub.hu címre,

vagy közvetlen is feltöltheted az „ONLINE DOKUMENTUM FELTÖLTŐ” használatával.

Postán a MCCK 2800 Tatabánya Alkotmány út 61. címre is elküldheted.

Szabályzatunk szerint „rendes tagja” lehet az Egyesületnek, akinek van a tulajdonában egy az Egyesület által gondozott fajtából lévő élő, regisztrált egyed.(chow chow) Amennyiben „rendes tag” szeretnél lenni kérlek küldj a kutyád származási lapjának mindkét oldaláról egy jó mínőségű másolatot e-mailen vagy a Online Dokumentum Feltöltő segítségével, regisztráció céljából!(postán is fogadjuk)Éves tagsági díjunk 2021-ben 10000,- Ft melyet a klub számlaszámára kérjük utalni.

Amennyiben MEOESZ rendezvényeken szeretnél kedvezményes áron részt venni, vagy ügy intézni valód van ,lehetőséget biztosítunk Szövetségi Kártya vásárlására is amennyiben jelzed felénk és a  3.000,- Ft Szövetségi Kártya díj átutalását is (2021-es díj) megteszed.

Mint elnevezésünk második fele is mutatja –Chow Baráti Kör – célunk nem csak a fajtát tenyésztők integrálása és képviselete, hanem ennél szélesebb kört kívánunk elérni és megszólítani.

Szívesen látunk klubunkban olyan tagot is –” pártoló tagként „– aki tulajdonosa egy vagy több chow chow kutyának,  de nincs törzskönyve, származási lapja a kutyának , olyan személyek jelentkezését is várjuk, akinek korábban volt ,de most nincs vagy még nincs. de nemsokára lesz csauja. Várunk klubunkba minden olyan személyt, akik  szabad idejük egy részét,-Baráti Körben – hasonló érdeklődésű  emberek között szeretnék eltölteni.

Mindenki számíthat ránk és mi is mindenkire számítunk, aki szereti ezt a fajtát és kíván is érte tenni valamit.(a pártolói tagdj 2021-ben 5000.-Ft)
Egyesületi eseményeken gyakran biztosítunk lehetőséget a személyes tagfelvételre, illetve az éves tagsági díj rendezésére, ezt a rendezvényre való felhívásban minden esetben feltüntetjük majd.

MCCK Vezetőség

Klubvezetőség :

Juhász István

Máté Borbála

Raáb Károly (elnök)

Rábai Angéla

Szatmári Ákos

Willy Ferenc

Tenyésztési Bizottság :

Tenyésztési Vezető :    dr.Kovács-Kozák Réka Erzsébet

Juhász István – Tenyésztési Felügyelő

Raáb Károly

Rábai Angéla  – Tenyésztési Felügyelő

(Törzskönyvezés Adatgazda:  Raábné Erős Veronika)

 

Küldj üzenetet nekünk,
ha kérdésed, észrevételed van, vagy tanácsra van szükséged, küld el elérhetőségeink egyikére  vagy üzenhetsz is, mi igyekszünk legjobb tudásunk szerint megválaszolni.

 

Elérhetőségeink:

Általános Email címek:

                                   info@chowklub.hu

                                   chowklubinfo@gmail.com

Tenyésztési kérdésekben:

                                   tenyesztes@chowklub.hu

Postacím:                    2800 Tatabánya Alkotmány utca 61.

Átutalás :

                           MAGNET BANK (Astória)

                           Magyar Chow Chow Klub

                           16200223-10188943-00000000

 

1% támogatás:

  Magyar Chow Chow Klub

 Adószám: 18032372-1-11

 

Jó böngészést kívánunk és reméljük mielőbb találkozunk valamelyik rendezvényünkön!

MCCK Vezetőség